Carsten Dahl - maleri og autisme

Carsten Dahl gav et indblik i en kunstners verden

Det var en meget inspirerende eftermiddag, da billedkunstner og komponist Carsten Dahl forleden kiggede forbi Levefællesskabet MerVib og gav et indblik i en kunstners verden

Foto: Nicolai Schneekloth 

Kunsten præger på forunderlig vis vores liv, vores tanker og mindset – den præger generationer og sætter præg på samtiden og historien. Hos Levefællesskabet MerVib vil vi gerne inspirere de unge til at forstå kunsten, tage kunsten til sig og selv skabe nye fortællinger.

Levefællesskabet fik sidste forår nogle udtryksfulde malerier af Carsten Dahl, som skabte dialog om kunst og det at skabe nye fortællinger via kunsten. Samtidig skabte det en nysgerrighed på at møde kunstneren selv for at få et kig ind i en kunstners verden, der er både snoet, farverig og alt mulig andet.

Det resulterede i et møde med Carsten Dahl, som satte en masse nye tanker i gang. Tak til Carsten Dahl for atter en gang at lægge vejen forbi Levefællesskabet og indvie endnu flere unge, deres familier og venner af huset i sin stærke personlige fortælling og i sin forunderlige verden med musikken, maleriet og poesien, som altid har været kunstnerens eget frirum.

Carsten Dahl

Carsten Dahl

 

Carsten Dahl

Carsten Dahl

Carsten Dahl

Carsten Dahl

Carsten Dahl

Carsten Dahl

Andre nyheder