Covid-19 hos MerVib

MerVib har været ramt af COVID-19

Beredskabsplanen har fungeret optimalt. Samtidig kan MerVib se frem til flere spændende nyheder

Så ramte COVID-19 også Levefællesskabet MerVib. Flere medarbejdere har i november været ramt af COVID-19 i anden bølge af pandemien og har således været i isolation. Heldigvis er de unge, der bor i Levefællesskabet MerVib, gået helt fri, og vi ser positivt på den kommende tid, hvor alle er ved at være tilbage.

Nødberedskab har været klar

Det har været vigtigt for os at være forberedt på situationen i Danmark. MerVib har derfor længe haft en nødberedskabsplan, hvor alle medarbejdere har været klar på at håndtere opgaven.

Vores beredskabsplan trådte i kraft fra den første person blev testet positiv. Alle er blevet testet i de intervaller, Sundhedsstyrelsen anbefaler, og der har været benyttet værnemidler på alle fællesarealer samt foretaget afspritning og ekstra rengøring.

Vores beredskabsplan har fungeret optimalt, og de medarbejdere, som har været en del af nødberedskabet, har således også håndteret opgaven yderst professionelt og skal have stor ros for deres indsats.

Aktivitetshus MerVib

Det nye aktivitetshus i MerVib byder bl.a. på bordfodbold, bordtennis m.m.

Nyt aktivitetsrum og udvidelse på vej

Alt imens vi har været ramt af COVID-19 er vores nye aktivitetsrum blevet færdigt i vores tilstødende bygning, hvor der bl.a. er kommet bordtennis, bordfodbold, gaming, øvelokale med trommesæt, guitar, bas og sanganlæg.

Hos MerVib forventer vi i den indeværende uge at kunne udvide vores målgruppe fra de nuværende 11 ned til 10 år. Samtidig forventer vi, at hovedhuset står klar med 5-7 nye pladser i starten af 2021. De nye pladser er målrettet §107.