En inspirerende eftermiddag med Carsten Dahl

Carsten Dahl åbnede dørene til kunstens verden

Det var en meget inspirerende eftermiddag, da billedkunstner og komponist Carsten Dahl kiggede forbi Levefællesskabet MerVib for at åbne dørene til kunstens verden.

Foto og video af Allan Bjerre

Kunsten er en vigtig del af vores liv. Hos Levefællesskabet MerVib vil vi gerne inspirere de unge og åbne dørene til kunstens verden.

I foråret fik vi nogle udtryksfulde malerier af den inspirerende billedkunstner og komponist Carsten Dahl, som pryder væggene. Det blev en rejse, hvor vi er dykket ned i kunsten og det at skabe nye fortællinger via kunsten.

Carsten Dahl om kunstenDen 24. juni kiggede Carsten Dahl selv forbi for at åbne dørene til, hvad kunsten er for ham. Han viste bl.a. sine malerier, malede og spillede musik.

Carsten Dahl - maleri og autisme

Carsten Dahl taler bl.a. om at udtrykke sig, og hvordan man kan skabe en ny udgave af sit liv. Om indtryk, aftryk, overtryk og udtryk.

Carsten Dahl om kunsten som frirumCarsten Dahl har selv været meget åben om sit eget liv med bl.a. angst, som startede, da han kun var 9 år. For ham har musikken altid været et frirum, hvor han på en fysisk måde kan udtrykke alle de indestængte følelser. Læs mere om Carstens historie her

Inspirerende eftermiddag med Carsten Dahl

Det blev en meget inspirerende eftermiddag for de unge, familie, personale og andre med tilknytning til Levefællessskabet.