Spændende nyheder i MerVib

3 spændende nyheder i MerVib i 2021

I Levefællesskabet MerVib er der fuld fart på. Vi glæder os til særligt tre gode nyheder i 2021.

MerVib med i forskningsprojekt fra 2021

Hos Levefællesskabet MerVib har vi længe ønsket at dokumentere effekten af vores indsats.

Vi er derfor stolte af at kunne fortælle, at MerVib i samarbejde med en anerkendt forskningsinstitution i 2021 vil påbegynde et forskningsprojekt med fokus på udvikling af unges trivsel og livskvalitet. Projektet skal bl.a. tilvejebringe viden og evidens for de anvendte faglige metoder.

Planen er, at forskningen igangsættes omkring marts/april 2021 og forløber over 2 1/2 til en 3-årig periode.

6 nye paragraf 107 pladser i MerVib

Vi udvider med 375 kvadratmeter i den gamle hovedbygning.

MerVib udvider med 6 nye pladser under §107

MerVib udvider med 375 kvadratmeter i den gamle hovedbygning. Det betyder, at vi omkring 1. februar 2021 åbner dørene for yderligere 6 pladser for unge fra 18-32 år – samme målgruppe, metoder og tilgang, som i dag blot under §107.

Der kommer til at bo tre unge i hver halvdel af huset med nyindrettet køkken og bad med spa. Samtidig vil der hele tiden være voksne i nærheden, der kan støtte og hjælpe.

De 6 pladser bliver ligeledes en del af forskningsprojektet.

MerVib ombygning

Nyt fælleskøkken i hovedhuset.

MerVib ombygning bad

Spabad på badeværelset.

MerVib Akademiet på vej

MerVib åbner i 2021 dørene for MerVib Akademiet, som har fokus på at uddanne det pædagogiske personale internt. I takt med erfaringsindsamling både fra MerVib og fra forskningen tilbydes uddannelse/kurser til eksterne – f.eks. pædagogisk personale inden for de specialiserede område, kommuner m.m.

MerVib Akademiet vil desuden tilbyde foredrag, bl.a. om det at være social iværksætter, vores tilgange, det at være forældre eller pårørende til et barn/søster/bror/et menneske med særlige udfordringer.

Bent Suhr

Uddannelse og kurser laves i samarbejde med vores bestyrelsesformand Bent Suhr. Bent Suhr er til daglig partner i konsulentvirksomheden Genklang, forfatter, foredragsholder. Han er tidligere chefkonsulent i COK, forstander og konsulent i Danmark og Norge og har gennem 30 år haft omfattende kursus-, uddannelses- og foredragsvirksomhed.

Bent Suhr har udviklet og designet adskillige uddannelsesforløb i kommuner, bl.a. København Kommunes lederuddannelse, der senere blev konverteret til en erhvervsakademisk uddannelse i ledelse og organisation. Bent er i det hele taget en meget erfaren oplægsholder, underviser og forfatter.